Elérhetőségek| Ajánlatkérés| Hírlevél feliratkozás| Foglalási útmutató| Felhasználási feltételek|

A lovagok szigete - Málta


Málta
Utazás áttekintő:

Ország:   Málta
Város:   Mdina, Mosta, Sliema, Valletta

Ellátás:   reggeli
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   körutazás és üdülés
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásProgram:

1. NAP: BUDAPEST – VALLETTA – SLIEMA
Menetrend függvényében, várhatóan a reggeli órákban utazás Máltára. Transzfer a választott szállodába (5 éj), majd pihenés, szabadprogram. Előreláthatóan a kora délutáni órákban tudjuk a szobákat elfoglalni. (Addig a csomagszobában lehet a bőrön­döket tárolni.) A választható szállások: Hotel Diplomat ****. (PROKO besorolás szerint jó ***-os a színvonala). Sliema ten­gerpartján helyezkedik el, szobái légkondicionáltak, TV, széf is rendelkezésre áll. Tengerre néző szoba felár ellenében igényel­hető. A szállodától pár perces séta a belváros. Hotel Victoria ****: Elegáns, színvonalas szálloda Sliema központjában, pár per­ces sétára a tengerparttól. A szállodai szobák légkondicionáltak, minibárral, TV-vel, kávéfőzővel felszereltek. A hotel tetején szép kilátású terasz, medencével, ezen kívül konditerem és wellness részleg is van. Fakultatív vacsorázási lehetőség mindkét szállásnál.

2. NAP: SLIEMA – MDINA – RABAT – MOSTA – SLIEMA
Mindenki eldöntheti, hogy önállóan pihen a szállodában és kör­nyékén, vagy eljön velünk megtekinteni a sziget leglátványosabb 3 városát. Mdinában állunk meg először. A „csendes városban” – ahogy a helyiek hívják –, láthatjuk a Szt. Pál katedrálist és a vár­falról pedig szép látvány tárul elénk. Folytatjuk utunkat Rabatba. Itt aki szeretné, megtekintheti a Szt. Pál katakombákat vagy sétálhatnak a hangulatos belvárosban. Átszeltük a szigetet, ezt a Dingli sziklákról elénk táruló mesés kilátásról is érzékelni fogjuk. Visszaúton a következő állomásunk Mosta, itt felkeressük a hatal­mas kupolával rendelkező dómot. Ezt követően Ta’Qaliban lesz szabadprogramunk, ahol lesz lehetőség a helyi kézművesek ter­mékeiből ajándékot vásárolni. A késő délutáni órákban érkezünk vissza szállásunkra, majd szabadprogram. Fakultatív prog­ram: Mdina – Rabat – Dingli-sziklák – Mosta (egész napos kirándulás, belépő nélkül): 40 €. A fakultatív prog­ramokat helyi magyar nyelvű idegenvezetők kísérik. A kirándu­lások sorrendje Máltán lesz véglegesítve. A programok során a belépőket a helyszínen fizeti az, aki a látványosságot meg sze­retné tekinteni.

3. NAP: SLIEMA
Egész nap pihenés, szabadprogram.

4. NAP: SLIEMA – VALLETTA
Ezen a napon is egy egész napos fakultatív kirándulásra invi­táljuk utasainkat a fővárosba és környékére. Valletta méltán szerepel a világörökségek listáján, a legszebb nevezetessége­ket tekintjük meg. Első látványosságunk a felső Barakka kert, ahonnan fantasztikus a panoráma az öbölre és az azt övező épületekre, erődítményekre. Továbbsétálva a Szt. János kated­rálisban gyönyörködhetünk Caravaggio festményében és a fan­tasztikus díszítettségében. Ez a sziget legszebb egyházi épülete, a látvány mindenki csodálatát elnyeri. Következő érdekesség a Nagymesterek Palotája és a hangulatos belváros. Ezt követően rövid szabadprogram a központban. Folytatva kirándulásun­kat a délután folyamán három kisvárost nézünk meg: Cospicua, Vittoriosa, Sengela. Ezek tulajdonképpen a fővároshoz tartozó különböző sajátosságokkal rendelkező kerületek, melyek egyedi hangulatát mi is tapasztalni fogjuk. A kora esti órákban vissza­térünk szálláshelyünkre.Fakultatív Valletta városnézés (egész napos, belépő nélkül): 35 €.

5. NAP: SLIEMA – GOZO – SLIEMA
A mai napon is van lehetőség pihenésre, szabad sétára a ten­gerparton, jó idő esetén fürdésre is. Az elmúlt években indított csoportok tapasztalatai alapján azt vettük észre, hogy van igény arra, hogy erre a napra is szervezzünk fakultatív kirándu­lást, azok számára, akik a napozás helyett inkább a nézelődést választják. Velük Málta másik nagy szigetét, Gozot tekintjük meg. Busszal megyünk a kikötőbe, onnan hajózunk át Gozora. Kikötésünkkor már vár bennünket egy másik busz és azzal néz­zük meg a sziget nevezetességeit. Az első különlegesség a több mint 4.000 éves templomok múzeuma, mely méltán része az UNESCO világörökségeinek. Az egyik legszebb természeti lát­ványossága volt a szigetnek a „Kék ablak”, mely egy különleges sziklakapun keresztül nyújtott kitekintést a tengerre, azon­ban 2017‑ben egy hatalmas vihar ledöntötte ezt a sziklaívet. Ettől függetlenül a nap során sok egyedi látnivalót fog bemu­tatni helyi idegenvezetőnk. Estére érkezünk vissza szállásunkra. Fakultatív Gozo kirándulás (egész napos) hajójeggyel, belépő nélkül: 45 €.

6. NAP: SLIEMA – VALLETTA – BUDAPEST
Reggeli után menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

 

7 + 1 Garancia, mely biztosítják utazása nyugodt megrendelését!

1. ) Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

2.) Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

3.) Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

4.) Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás: foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

5.) Garantált biztonság, felár nélkül: ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

6.) Lemondásnál garantált kompenzáció: büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

7.) Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk, Ön is megérdemel egy kis pihenést!

+ 1 Start Utazás védelem: csődbiztosítás felsőfokon, tekintse meg Védőháló programunkat ide kattintva: https://startutazas.hu/info/vedohalo >>

Plusz szolgáltatások & kedvezmények:
- minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. (További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.)
- ingyenes parkolás repülős útjainknál, a repülőtér közelében, a parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. A parkoló igényes, aszfaltozott és a nap 24 órájában őrzött.
- 65 év felettiek kedvezménye = Kedvesség a tapasztaltaknak!
Minden utasunknak, aki  az utazása indulásáig betölti 65. életévét extra, mindennel összevonható kedvezményt biztosítunk, mindössze születési dátumát kell megadnia foglaláskor. A kedvezmény mértéke egységesen: 2.000,- Ft/fő.
- Egyágyas felár kedvezmény = Segítség, ha nem sikerülne a társítás!
Egyedül utazó utasaink kérhetnek társítást, Ha mégsem sikerülne társat találni (azaz páratlan számú társítást kérő van az úton), akkor 20.000 Ft-ot a Proko Travel átvállal az egyágyas felárból minden Proko Travel által szervezett utazás esetében. A kedvezmény igénybevételéhez indulás előtt min. 30 nappal le kell adni a foglalást. Az egyágyas felár összege, maximum: 20.000 Ft.

Utolsó sor kedvezmény:  Autóbuszainkban az utolsó széksor (általában jobboldali 11. és baloldali 13. sor) kevésbé, vagy egyáltalán nem dönthető. Azon utasainknak, akiknek már máshol nem tudunk helyet biztosítani, és ezt előzetesen igénylik, 5.000 Ft extra, egyéb kedvezménnyel összevonható árengedményt adunk.

Ingyenes audio guide rendszer = A modern körutazás eszköze
2011 óta egyre több körutazásunknál használunk audio guide rendszereket. Ezek olyan fülhallgatóval ellátott adó-vevők, melyek segítségével akár 100 méterről is tökéletesen hallhatja az utas az idegenvezetője ismertetőjét. A városnézések jóval szabadabbá és könnyedebbé válnak ezen eszközök által. Sok utazási irodától eltérően mi a saját audio guide rendszereink használatáért nem számítunk fel plusz díjat, sőt minden utasunkat megajándékozzuk egy fülhallgatóval a rendszer használatának kezdetekor. A rendszerek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, így nem tudjuk minden körutazásunk esetében biztosítani.


További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: