Elérhetőségek| Ajánlatkérés| Hírlevél feliratkozás| Foglalási útmutató| Felhasználási feltételek|

Tavaszi Hétvége Isztambulban


Isztambul
Utazás áttekintő:

Ország:   Törökország
Város:   Isztambul

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   4*
Utazás:   repülővel
Típus:   városnézés
Indulás helye:   Budapest


Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár  
Teljes ár  

Ft / főFt / fő


Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 40 180 270, 06 1 881 7400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
ITT található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

Részletes programleírásHajóval a Boszporuszon és a szultánok teaháza4 nap / 3 éjszaka repülővel

1. nap:
Budapest – IsztambulElutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Isztambulba. Érkezésünket követően autóbusszal a Márvány-tenger partján haladunk a város felé. Elhaladunk a Héttorony mellett (restaurálás miatt zárva) és a történelmi belváros felé idegenvezetőnk tájékoztat bennünket a török metropolisz rejtelmeiről. A szállodába érkezve rövid pihenő, majd a város meghódítására indulunk: ismerkedünk Isztambul hangulatával és sétánk során meglátogatjuk a Beyazit teret, a Nagy Bazárt és a Laleli dzsámit. Menetrend függvényében szabadidő. (repülő menetrendi változás esetén e programrész a 4. napon délelőtt is megvalósulhat)

2. nap:
Isztambul nappal , Isztambul éjjel!Reggelinket kényelmesen elfogyasztva helyi idegenvezető kíséretében ismerkedünk a város legfőbb nevezetességeivel: Kék Mecset (Sultan Ahmed dzsámi), Ciszterna – az „elsüllyedt palota” (ókori földalatti víztározó), Ayasofya (1500 éves bizánci ortodox bazilika, ma mecset) és a Topkapi szultáni palota és hárem. Délután szabadidő, mely során látogatást tehet a nagy bazár zegzugos folyosóin. Fakultatív ajánlatunk az estére: hangulatos török folklór estre hívjuk, hastánc bemutatóval, itallal.

3. nap:
Isztambul: a város másik arca, bepillantás Ázsiába (20 km)Reggeli után szabadidő, mely során egyénileg ismerkedhet a török metropolisz hangulatával. Fakultatív ajánlat délelőttre: Hajókirándulásra indulunk a Boszporuszon, a vízről csodálhatjuk meg Isztambul „másik arcát”. Partra szállva megtekintjük a Dolmabache szultáni palotát. Fakultatív ajánlatunk délutánra: Autóbusszal olyan helyeket keresünk fel Isztambulban, amit még látnunk kell. Először a Nagy Szulejmán Mecsethez megyünk. Láthatjuk a Galata hidat, melynek éttermei, üzletei hívogatnak bennünket. Utunkat folytatjuk a Fűszerbazárhoz és a Karye (Chora) mozaik monostorhoz, ahol a világon egyedülálló eredeti mozaik freskókkal találkozhatunk. Következő állomásunk pedig már Ázsiában lesz, ahol Isztambulnak a Boszporusz túlpartján kalandozunk a szerelmesek dombjára. Gyönyörű környezetben a szultáni teaházban teázunk szultánok módjára, gyönyörű kilátással Isztambulra.

4. nap:
Isztambul – BudapestDélelőtt menetrendtől függően szabad program, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.x

További információk:


Egyéb hasznos szolgáltatások:


Szállodáknak: